Expositie in Truijenhof verlengd!

Expositie in Truijenhof verlengd!

Op 17 november j.l. beleefde Truijenhof weer een erg drukke dag. Opnieuw was de belangstelling groot en die werd nog groter toen er ca. 30 Gordon Highlanders (foto) op bezoek kwamen en 12 mensen van Lucky Seventh. Beide groepen waren 's morgens aanwezig geweest bij de plechtigheden rond de Vesting Vossenberg.
Vanwege de aanhoudende belangstelling wordt de expositie in Truijenhof over Meijel en de Tweede Wereldoorlog verlengd tot en met zondag 22 december.
De herdenking van 75 jaar vrijheid vindt momenteel alom plaats in Limburg. Ook in Meijel – zeer zwaar getroffen – is de interesse groot want de prachtige expositie in Truijenhof werd de afgelopen 9 zondagen al bezocht door ongeveer 900 mensen. Al die mensen bekeken de indringende foto’s, de militaire objecten, aangeklede soldaten en de documentaire die permanent draait. Onder het genot van een kop koffie werden herinneringen opgehaald aan die voor Meijel zo zware maanden en genoten ze van alles dat te zien is in Truijenhof.

Truijenhof is nog tot en met 22 december op zondag open van 14.00 - 17.00 uur. De entree bedraagt slechts € 2. Het prachtige nieuwe boek Meijel en de Tweede Wereldoorlog. De laatste getuigen is dan tevens verkrijgbaar. Het aantal beschikbare exemplaren slinkt overgens snel. Op=op.

 


« terug naar nieuws
Medelo Facebook